Sales -50%. *op geselecteerde items

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00

Mos Mosh, deze maand onze designer in the picture

Mos Mosh

87f7afa3-3dc0-403b-8cb7-6f3a1480f56b

Mos Mosh werd in 2010 in Denemarken opgericht als jeans- en broekenlabel waar een mooie fit en het gebruik van de beste materialen centraal staan. De collectie richt zich tegenwoordig op veel meer dan alleen maar broeken. Zo staat het merk ook bekend om zijn subtiele tops, ruwe jasjes en fijne leren producten.

Schermafbeelding 2017-10-16 om 22.16.24

Mos Mosh is verkrijgbaar bij een groot aantal modewinkels door heel Europa. De focus van het merk is internationaal en blijft altijd gefocust op de drie onmisbare Mos Mosh elementen; Passie, Liefde en Hart.

MM look book LY174

Dat broekpakken niet meer uit een vrouw haar dagelijkse garderobe weg te denken zijn, is een feit. Én, wat je misschien niet wist, is dat niemand minder dan Coco Chanel de eerste vrouw was die in zo’n waanzinnig broekpak gespot werd. Later voegde zij deze pakken ook toe in haar eigen collecties en sindsdien doemt het ‘mannenpak voor vrouwen’ ieder jaar weer de catwalk op. Vanzelfsprekend in de meest uiteenlopende variaties. De kwaliteit en tailoring zorgen voor een perfecte fit, en laat dit nou net een van de belangrijkste eisen van Mos Mosh zijn.

Schermafbeelding 2017-10-16 om 22.15.46

Dit seizoen komt Mos Mosh met een complete lijn vol met comfortabele looks voorzien van subtiele details van hoge kwaliteit. Het herfst/winter seizoen 2017 staat voor de deur en je garderobe is niet compleet zonder een vrouwenpak met matching overhemd. De pakken zullen verkrijgbaar zijn in tijdloze kleuren zoals zwart en blauw. In deze prachtige blauwtint zal er ook een broek met bijpassend gilet beschikbaar zijn, maar wel nét even anders door een stijlvol streepdesign.

MM look book LY1721

De Mos Mosh blazers hebben een klassieke en tijdloze stijl waardoor ze uitstekend geschikt zijn voor elke gelegenheid. Je mag flink spelen met het broekpak; combineer bijvoorbeeld verschillende kleuren colberts en broeken, draag er overdag sneakers of loafers onder en wissel naar pumps voor een feest of etentje in de avond. Zo strak als het pak in feite is, zo speels en veelzijdig zijn de broekpakken van Mos Mosh.

MM look book LY1722Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *