Sales -50%. *op geselecteerde items

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00

de luipaardprint - trendy deze winter

De Luipaardprint is weer hotter dan hot!

leopard prints

 

Iemand die (al dan niet subtiel) een luipaardprint draagt, heeft één duidelijke boodschap voor de wereld: opgelet, geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Voor mannen is de boodschap: 'wild thing'... en dan vooral in de slaapkamer. Het is een look met een sterke uitstraling, en welke vrouw wil nu niet de concurrentie overtroeven?

8052047590503-skirts-midiskirts-W67270T9932A3401-I-AO-N-B-01_1
Modemensen roepen dat er altijd een excuus is om dierenprints te dragen, en dat is er ook. Hoewel de mode grillig is als het om trends gaat, kan een luipaard item als ‘klassieker’ probleemloos aansluiten bij verschillende stijlen die dit seizoen de boventoon voeren.

pinko

De luipaardprint is weer hotter dan hot. En in tegenstelling tot vroeger hoef je geen schrik meer te hebben dat mensen je raar gaan aankijken wanneer je die print draagt, want hij is allesbehalve trashy. Toch nog niet helemaal overtuigd? Kijk dan maar snel hieronder en zie hoe je er stoer of classy kan uitzien in een luipaardprint.

twin set

 

De luipaardprint vormd een tegenhanger voor alle metallics, pailletten en barokprints deze winter. Deze modellen zijn een perfecte mix van mannelijk en vrouwelijk uitstraling.

TA725E_01337_01-PRDD

Dat de gestippelde kattenprint op veel verschillende manieren te dragen is, is duidelijk. Draag met grijs en zwart voor een chique benadering, met goud metallic voor instant glamour en met militaire look of grof gebreide pullover om op een gewaagde manier de herfst trends te volgen.

oakus-o1mk-mo-cr-fr

Het gemakkelijkst te combineren is een beprint vestje, maar een blazer of zelfs een namaakbont jas zijn een iets spannendere keuze. In het laatste geval is het belangrijk voor een model te gaan met simpele belijningen en minimalistische details, dit zorgt voor een gebalanceerde look en houdt deze zo veelzijdig mogelijk.

Essentiel

 

Als je je aan enkele basisregels houdt, is dit best een gemakkelijke trend. Combineer met zwart, enkele gouden juwelen en basis make-up en het effect is exponentieel méér dan het werk dat je er in hebt gestoken.

essentiel

Al zijn er ook gevaren verbonden aan deze look, en misschien wel meer dan voordelen. Wie niet oplet, kan algauw goedkoop en sletterig overkomen.
Deze trend is niet voor muurbloempjes! Wie de trend niet weet te dragen en er niet staat, maakt zich alleen maar belachelijk.

Combineer dit niét met een andere dierenprint.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *